Nukketalkoot ma 10.6 Kotikartanoyhdistyksellä

Talentia Pohjois-Karjala ry järjestää nukketalkoot Kotikartanoyhdistyksen tiloissa ma 10.6 klo:15.00 - 20.00. Alla lisätietoa kampanjaista:

Mikä on Talentia?

Meitä on 26 000 ja puolustamme heikoimpia. Olemme korkeakoulutettuja sosiaalialan ammattilaisia, jotka huolehtivat mm. lapsista, vanhuksista ja ihmisistä haastavissa elämäntilanteissa. Emme piittaa puoluekannastasi, kunhan olet
ihmisten puolella.

Talentia on käynnistänyt pitkäkestoisen kampanjan, jonka tavoitteena on saada päättäjien huomio sille tärkeälle työlle, jota talentialaiset tekevät. Suomalaisten selvä enemmistö pitää tätä työtä tärkeänä, samoin kansanedustajat. Ainakin ennen vaaleja.

Haluamme, että kansanedustajat muistavat tavoitteemme ja edistävät niitä myös vaalien jälkeen.

Kampanjan viesti kiteytyy eduskuntavaalien aikaan näin:

Me talentialaiset puolustamme heikoimpia joka päivä. Haluamme 200 kansanedustajaa, jotka tekevät samoin.

Nukke vie päättäjälle tärkeän viestin

Kampanjaa tähdittävät erilaiset nuket. Osana kampanjaa toimitamme kansanedustajille oman nuken, joka tuo mukanaan tärkeän viestin.

Tutustu kampanjasivuun haluammetekoja.fi. Voit myös tehdä nuken ja lähettää sen meille Talentiaan päättäjälle annettavaksi.