Kotikartanoyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous

Tervetuloa Kotikartanoyhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen.

Aika: keskiviikko 28.4.2021 klo 16.30
Paikka: Piparkakkutalo, Kauppakatu 34, 80100 Joensuu ja Teams-sovellus
Asiat: Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan hallitukseen yksi varsinainen jäsen.

Haluamme huolehtia yhteisestä terveysturvallisuudesta. Tämän vuoksi toteutamme kevätkokouksen hybridinä. Etäyhteyksien järjestämiseen käytämme Teams-sovellusta ja Piparkakkutalolle otamme vastaan
seitsemän ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Pyydämme kaikkia ennakkoilmoittautumaan ja toimittamaan valtakirjat 26.4.2021 klo 16.00 mennessä
teija.sivonen@kotikartanoyhdistys.fi otsikolla ”Kevätkokous” tai paperisena Piparkakkutalon postilaatikkoon.

Teams:in kautta osallistuville toimitamme osallistumislinkin sähköpostitse tapahtumapäivänä. Avaamme kokouslinjat ja henkilöllisyyden tarkistuksen klo 15.45. Saavuttehan etälinjoille hyvissä ajoin mahdollisten
teknisten ongelmien selvittämiseksi ennen virallista kokousta. Henkilöllisyyden todentamiseksi tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja kamerayhteyden.

Toimintakertomukseen ja tilinpäätöstietoihin voi pyydettäessä tutustua ennakkoon olemalla yhteydessä toiminnanjohtaja Mervi Kuiriin (mervi.kuiri@kotikartanoyhdistys.fi , p. 050 527 2526.

Jos yhdistyksesi ei ole saanut virallista kokouskutsua, esityslistaa tai valtakirjapohjaa, ole yhteydessä Teijaan (teija.sivonen@kotikartanoyhdistys.fi).